Fusies & overnames

Als u op zoek bent naar professionele hulp bij fusies en overnames, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experten hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van bedrijfseigenaars bij het vinden van de perfecte kandidaat-koper. Of u nu een fusie wilt aangaan of uw bedrijf wilt verkopen, wij kunnen u helpen de waarde van uw bedrijf te berekenen en u te begeleiden tijdens het hele proces.

Contacteer ons

Patrick helpt jou met een succesvolle verkoop

EEN SUCCESVOLLE VERKOOP

Onze Managing partner, Patrick Vandervelden, luistert naar uw wensen als ondernemer-verkoper en begeleidt u tijdens het hele proces. Van het opstellen van een infobrochure tot de analyse van uw boekhouding en de opmaak van de overnameovereenkomst. Door een goede voorbereiding kunt u een succesvolle verkoop realiseren.

Patrick en zijn team van specialisten beschikken over uitgebreide marktkennis en ervaring om de waarde van uw bedrijf te bepalen. Zij houden rekening met alle factoren die van invloed zijn op de waarde, zoals de structuur van uw boekhouding, familiale bedrijfsopvolging en het juiste marktmoment. Wanneer u klaar bent, stellen wij uw bedrijf voor aan de juiste kandidaat-overnemers.

ONTDEK ONS TEAM

 

ONZE PORTEFEUILLE

Ben jij een ondernemer en klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem een kijkje in onze portefeuille en kijk welke zaken er over te nemen zijn in jouw regio:

Tuinonderhoud bedrijf

Tuinonderhoud bedrijf

In de Vlaamse Brusselse rand bieden we u een tuinonderhoud bedrijf aan; een gevestigde waarde opgericht in 2005.

Meer info

Apotheek

Apotheek

Unieke apotheek op een unieke locatie te Jette!

Meer info

Carrosserie

Carrosserie

Gekende carrosserie gelegen in Vlaamse Brusselse rand.

Meer info

 

LANGDURIGE RELATIES

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en dat elke situatie vraagt om een specifieke aanpak. Daarom hechten wij veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en het bieden van een op maat gemaakte dienstverlening die aansluit bij hun behoeften en elke stap van hun bedrijfsproces.

Ontdek onze expertises

ONZE EXPERTISES

Onze expertise omvat onder andere:
 
corporate finance
business valuation
transaction services
due diligence
strategisch advies
 
Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij onze klanten voorzien van op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en doelstellingen.

“Steeds de juiste bedrijfsfocus leggen is niet evident. Zeker niet wanneer je er alleen voorstaat. Advisory Team hielp me met de juiste accenten te leggen in mijn bedrijfsvoering. Hun hulp bij mijn dagdagelijkse administratie en debiteurenbeheer was meer dan welkom.

Nu nog sparren we op regelmatige basis. Dit werkt echt.”

 

~ Jan Partous, zaakvoerder Rouwcentrum Partous

EEN UITGEBREID NETWERK

Een bijkomend voordeel van werken met AT is ons uitgebreide netwerk. Wij hebben contacten met potentiële kopers en investeerders in diverse sectoren en regio's, wat onze klanten toegang geeft tot een breed scala aan mogelijkheden. Daarnaast hebben wij goede relaties met banken, advocaten en andere professionals die betrokken zijn bij fusies en overnames, wat zorgt voor een soepel verloop van het proces.

Weten hoe wij u kunnen helpen?

CONTACTEER ONS

 

CONTACTEER ONS

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor fusies en overnames, of als u behoefte heeft aan strategisch advies op maat, neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ons ook altijd bellen via +32 02 359 00 19 of mail ons via welcome@advisoryteam.be