Gastronomisch restaurant

Wij presenteren met trots dit prachtige restaurant, gelegen aan een aangename invalsweg in het schilderachtige Pajottenland. Een ware culinaire hotspot, perfect voor ondernemers met een passie voor verfijnde keuken en gastvrijheid.
 
Volledig uitgeruste keuken: Hoogwaardige apparatuur en voldoende ruimte om culinaire meesterwerken te creëren. De keuken is eveneens uitgerust met een nieuwe grote ijsblokmachine alsook met een ‘osmose’ glazen vaatwasser.
 
Bar: Stijlvolle bar met een uitgebreide selectie wijnen, cocktails en andere dranken.
 
Privé ruimte: Perfect voor intieme diners, zakelijke bijeenkomsten of speciale evenementen.
 
Terras: Gezellig buitenterras met mooi zicht op de velden. De terras wordt overdekt door een tent. Een aangepaste muziek- en verlichtingsinstallatie is voorzien.
 
 
Naast de aandelen van het restaurant wordt ook het vastgoed aangeboden. Het vastgoed (privé woning en restaurant) ligt op een perceel van 1.539 m² .
 
Het vastgoedgeheel bestaat uit een woning met restaurant, verbonden op meerdere verdiepingen en dus samen een onlosmakelijk geheel vormend. Het woongedeelte beschikt over een afzonderlijke toegang met dubbele trap die uitkomt via een lichtrijke inkomhal met gastentoilet en vestiaire in de leefruimte met open keuken en zicht op de tuin. De woning is heel praktisch ingedeeld en beschikt over zonnepanelen.
 
Het restaurantgedeelte beschikt over een afzonderlijke ingang. Via een sas belandt men in de verbruikerszaal met centrale brede trap die toegang geeft tot zowel de kelderverdieping alsook de bovenverdieping. De bovenverdieping heeft een bijkomende bar ten dienst van de afzonderlijke verbruikerszaal.
 
De keuken is met een branddeur afgesloten van de zaal en is volledig conform.
 
Het vastgoed, dat volledig onderkelderd is, biedt niet alleen de perfecte locatie voor uw culinaire onderneming, maar ook een fantastische woongelegenheid.

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.