Diensten

De experten van Advisory Team plannen samen met u een duidelijke visie, missie en strategie op maat van uw onderneming. AT is bovendien uw klankbord én de brug tussen uw product en de markt. Voor een succesvolle toekomst van uw bedrijf!

CONTACTEER ONS

AD HOC MANAGEMENT

AD HOC MANAGEMENT

Zin om de zaken anders aan te pakken? Dan kan u extern advies inwinnen bij Advisory Team voor een grondige analyse van alle factoren. Wij helpen u out of the box te denken.

Patrick Vandervelden (Managing partner)

"Samen bouwen we aan de toekomst van uw bedrijf. Tijdens regelmatige overlegmomenten vormen onze specialisten uw klankbord: met de nodige afstand én kritische vragen overwegen we alle opties. Kan u hulp gebruiken bij een bedrijfsherstructurering of crisisbeheer? Onze experten adviseren ook over de overgang naar een andere vennootschapsvorm, btw-eenheid, collectief ontslag en kapitaalsvermindering of -verhoging."

HR

HR

Zorg dragen voor uw onderneming is ook investeren in een duurzaam personeelsbeleid. Advisory Team helpt u deze meerwaarde voor uw bedrijf waar te maken.

Eddy Mostaert (Advisor)

"De experten van Advisory Team helpen u graag bij de uitbouw van een waardevol human resources-beleid met oprechte aandacht voor al uw medewerkers. Ook de ondersteuning bij de ontwikkeling op lange termijn nemen ze graag voor hun rekening. Zo is een belangrijke meerwaarde verzekerd voor een succesvolle toekomst van uw bedrijf."

CFO

CFO

Een interim financieel directeur van AT helpt u met advies op maat bij de opmaak van uw budget en meerjarenplan, en vormt bovendien uw link met de bancaire wereld.

Katia De Kegel (Head of Projects)

"Een high level CFO als financiële sparringpartner helpt uw kmo flink vooruit. Bij ons kan u terecht als u doorgedreven financieel inzicht wenst: wij bieden hulp bij operationele en financiële vraagstukken en zorgen voor de opmaak van uw budget en meerjarenplan."

Gunter Fluyt (Advisor)

"Heeft u hulp nodig bij uw debiteurenbeheer? AT stelt voor u rappels op, volgt de lopende procedures en contacteert wanbetalers om een oplossing te vinden voor openstaande saldo's. Bovendien vormen we uw link met de bancaire wereld: we begeleiden u bij de zoektocht naar financiering voor nieuwe investeringen of bij de opstart van een nieuwe activiteit." 

M&A

Fusie of overname? Onze experten berekenen de waarde van uw bedrijf en met behulp van hun uitgebreid netwerk helpen ze u bij de zoektocht naar de perfecte kandidaat-koper.


Katia De Kegel (Head of Projects)

"Bij de start van een overnametraject luisteren we naar uw wensen als ondernemer-verkoper. Wat is uw doel? Wat zijn uw toekomstplannen? We begeleiden u tijdens het hele proces: van infobrochure, analyse van boekhouding, waardebepaling van activiteit, due diligence tot opmaak van de overnameovereenkomst. Want een goede voorbereiding is de sleutel tot een succesvolle verkoop!"


Patrick Vandervelden (Managing partner)

"Hoe weet u hoeveel uw bedrijf waard is? Hiervoor kan u rekenen op AT en de jarenlange ervaring en marktkennis van onze specialisten. Zij houden rekening met alle factoren: is uw boekhouding duidelijk gestructureerd? Is er familiale bedrijfsopvolging? En is nu het juiste marktmoment? Wanneer u er klaar voor bent, stellen we uw bedrijf vervolgens voor aan de juiste kandidaat-overnemers."

VERMOGENSPLANNING

Wil u meer weten over familiale vermogensplanning? Onze experts geven advies op juridisch, fiscaal en financieel vlak voor een goed beheer van uw bedrijf en patrimonium

Katia De Kegel (Head of Projects)

"Voor een compleet overzicht van de samenstelling van uw vermogen kan u terecht bij Advisory Team. Dit helpt u om verder de juiste strategie voor uw bedrijf te plannen. Wat zijn uw doelen, en hoe kan u die afstemmen op uw familiaal plan? Onze experten zoeken gepaste oplossingen, zodat de continuïteit van uw kapitaal is verzekerd en u op beide oren kan slapen." 

Tim Wauters (Advisor)

"U werkt hard aan de uitbouw van uw bedrijf en privépatrimonium. Om uw doelen te realiseren én uw familiale belangen te behartigen, kan u ondertussen rekenen op de experten van Advisory Team. Bij ons kan u terecht voor advies over fiscale projecten, familiale charters, risicomanagement en vastgoed-, vermogens-, pensioen- en successieplanning. Samen onderzoeken we ook de mogelijkheden om uw bezittingen op een fiscaal vriendelijke manier over te dragen."

PORTEFEUILLE

PORTEFEUILLE

Hier vindt u een aantal bedrijven bij ons in begeleiding (omwille van vertrouwelijkheid publiceren we niet alle mandaten). Neem contact met ons op als u meer informatie wenst! 

 

MEER INFO